Στοιχεία Επικοινωνίας
Αμυκλών 29, Χαλάνδρι, Τ.Κ.: 152 31
+30 697 89 26 069
office@peppersugar.gr
psfikakis@peppersugar.gr
FOLLOW:
Image Alt

Pepper & Sugar

About Us

Στην Pepper & Sugar, η αφετηρία μας ήταν ένα παιδικό πάθος – η αγάπη για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική – που εξελίχθηκε σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ο Παύλος Σφηκάκης, από τα 15 του χρόνια, μαγείρευε στην κουζίνα της μαμάς και στο σπίτι του, προσφέροντας σε φίλους και γνωστούς εκλεκτές γεύσεις.

Μετά την αποφοίτηση του από τη Σχολή Επιστήμης Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, την αποφοίτηση του από το Culinary Institute of Barcelona και την εκπαίδευση στο WSPC για τον κόσμο του κρασιού, αποφάσισε να μοιραστεί την αγάπη του για την υψηλή γαστρονομία μαζί σας. Κάθε δημιουργία του είναι ένα ταξίδι μέσα από την αφήγηση των γεύσεων και των αρωμάτων.

Το 2013, ο Παύλος Σφηκάκης ιδρύει την Pepper & Sugar. Σήμερα, μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του, προσφέρει στους πελάτες τους μια εμπειρία private dining υψηλού επιπέδου, σχεδιασμένη για κάθε περίσταση.

Η Pepper & Sugar αντιπροσωπεύει τη σύνθεση της παράδοσης με την καινοτομία, ένα παιδικό πάθος με την εμπειρία ενός ειδικού. Μια ιστορία εξέλιξης που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση για υψηλή ποιότητα και αυθεντική γευστική απόλαυση.

Καλωσορίσατε στην οικογένειά μας, καλωσορίσατε στον κόσμο της Pepper & Sugar.