Chef at home

Όλα ξεκινούν με μια συνάντηση. Συνομιλία με τον πελάτη και ένας πρώτος σχεδιασμός του μενού σύμφωνα με τις επιθυμίες του και την περίσταση. Ακολουθεί μελέτη του χώρου που θα γίνει η εκδήλωση για τον εντοπισμό των δυνατοτήτων της βραδιάς.

Πίσω στο γραφείο με την ομάδα του P&S σχεδιάζουμε για εσάς με κάθε λεπτομέρεια το μενού και όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες για την εκδήλωση, το κάλεσμα ή το τραπέζι σας.

48 ώρες πριν ξεκινάμε με τις παραγγελίες και την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για την δημιουργία του μενού. Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στάδια ενός επιτυχημένου private cooking αφού δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους προμηθευτές μας ώστε να είμαστε σίγουροι πως η οι πρώτες ύλες είναι οι καλύτερες δυνατές. Αφού τις διαλέξουμε κυριολεκτικά μία μία γυρίζουμε στην κουζίνα του Pepper & Sugar και ξεκινάμε προετοιμασία.

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση από τον chef ο καθένας αναλαμβάνει κάτι και το μαγείρεμα ξεκινά. Κοψίματα, φιλεταρίσματα, πλυσίματα, βρασίματα και ό,τι χρειάζεται να γίνει για να βγει το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του event μεταφερόμαστε στον χώρο μαζί με όλη μας την ομάδα. Η κουζίνα στήνεται ξανά από την αρχή και οι τελευταίες προετοιμασίες ξεκινούν. Το τραπέζι στρώνεται από την ομάδα του service πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη και η ομάδα της κουζίνας βάζει τις τελικές πινελιές.

Οι καλεσμένοι καταφθάνουν και είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχτούμε με εκλεκτά εδέσματα και φυσικά χαμόγελο. Η βραδιά συνεχίζεται και το ένα πιάτο διαδέχεται το άλλο μέχρι να φτάσουμε στο επιδόρπιο. Η ομάδα αποχωρεί διακριτικά όπως ήρθε και ένα ακόμα private cooking έχει φτάσει στο τέλος του..

Menu

BRUNCH MENU

BRUNCH MENU Επιλογή από ροφήματα και φρεσκοστυμένους χυμούς Αυγά Benedict με χειροποίητη σάλτσα hollandaise και σπαράγγια Αυγά scrambled με προσούτο

LUNCH MENU

LUNCH MENU Family Style Menu Ποικιλία με ψωμί και κριτσίνια Ανάμεικτη σαλάτα με καρότο, φινόκιο και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών Χταπόδι στην

DINNER MENU

DINNER MENU Plated Style Welcome Mozzarella bufala με τοματίνια και ελαιόλαδο βασιλικού First course Beef carpaccio με σινάπι, εσαλότ και